Links overige

Klik op het logo om naar de site te gaan
Motorrijders Actie Groep (MAG) De in 1988 opgerichte Motorrijders Actie Groep (MAG) is een belangenvereniging voor en door motorrijders, die zich richt op collectieve belangenbehartiging op regionaal, nationaal en internationaal niveau en haar basis heeft in de vrijwilligers van de organisatie. De MAG stelt alles in het werk om haar standpunten en wensen kenbaar te maken aan alle weggebruikers en aan de relevante overheidsinstellingen, politici en organisaties.
Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging De KNMV is een vereniging van en voor motorrijders. De KNMV levert een actieve bijdrage aan het bevorderen van het veilig motorrijden. Uiteraard zijn ook mensen die (nog) niet actief motorrijden van harte welkom bij de KNMV!De KNMV staat voor: - Het behouden van de mogelijkheden van het vrij en plezierig motorrijden; - Het optimaal faciliteren van het motorrijden; zoveel mogelijk door samenwerking; - Het behouden en waar mogelijk vergroten van de mogelijkheid om motorsport uit te oefenen.
Landelijk Overleg Orgaan Toerklubs Het Landelijk Overleg Orgaan Toerklubs, kortweg LOOT, de overkoepelende vereniging van vele, vele motorclubs. Hier kun je van alles vinden dat interessant voor je is als motorrijder.
BTH Doetinchem Reparatie en onderhoud,bandenservice,HT parts, in en verkoop van motoren.
Riders for Health Wie heeft tijdens evenementen in Assen of tijdens de motorbeurs in Utrecht, niet zijn helm afgegeven bij onze helmengardarobe, of een t-shirt gekocht bij onze stand. Wij staan daar om ons project te kunnen bekostigen nl: "Het helpen verbeteren van het vervoer binnen de gezondheidszorg in Afrika". De Nederlandse afdeling, bestaande uit ongeveer 35 vrijwilligers, doet dat in Gambia.
Stichting Jumbo-Run Nederland Als Stichting Jumbo-Run Nederland organiseren we sinds 1964 jaarlijks een dagje uit voor lichamelijk gehandicapte kinderen. Het bijzondere is dat voor het vervoer gebruik wordt gemaakt van motoren met zijspan. De kinderen komen van de St.Maartenschool - een onderdeel van de St. Maartenskliniek in Nijmegen- en de Tyltylschool van het Mariëndaelcollege in Arnhem.
Verhoeven motoren Voor aanbiedingen in motoren, accessoires en kleding, kunt u bij Verhoeven motoren terecht.
Website van Hay & José Smits Op deze site staan foto's en reisverslagen van de voornaamste reizen van Hay & José Smits die zij in de laatste jaren met de motor, auto, truck of bus gemaakt hebben.
Cafe Bistro Bremmers Cafe Bistro Bremmers Gelegen aan de Markt in Vlodrop, gemeente Roerdalen.
Waar gezelligheid geen grenzen kent en iedereen welkom is, van jong tot oud...
Overtuig u zelf.... de koffie staat klaar

Herm & Jutta
Motor Hotel GuS Motorhotel GuS haar deuren. Het motorhotel / motorherberg voor en door motorrijders is gevestigd in Hoxel, aan de rand natuurpark de Hunsruck nabij de Moezel en Eifel. Vanuit het hotel kun je mooie motorroutes rijden in de Hunsruck, Moezel, Eifel, Ardennen en Luxemburg. Volop ritten met mooie bochten en vele bergachtige weggetjes ideaal voor een mooie motorvakantie. Na een mooie toertocht kun je de motor stallen in de inpandige garage en een lekker hapje eten en een drankje doen in de bar. Er is een roadbook aanweizg met veel uren motorrijden door de schitterende omgeving .
Motorherberg Les Tronces Les Tronces is een motorherberg, en niet zomaar een. Gelegen in een prachtige omgeving in de Vogezen, Frankrijk. De weg er naar toe is al een belevenis.
Bike Motel Bike motel voor betaalbare- en volledig verzorgde accomodatie voor motorclubs of inviduele motorrijders en renfietsen sporters.
The Geordie Broon MCC The Geordie Broon MCC is de motor club van Larry uit Newcastle - UK
Landelijk Coördinatiecentrum Verhoogde Motorrijvaardigheid De LCVM - het Landelijk Coördinatiecentrum Verhoogde Motorrijvaardigheid - biedt verhoogde motorrijvaardigheidstrainingen, circuitdagen en bergtrainingen. De activiteiten zullen in de toekomst uitgebreid worden met diverse andere trainingen ter verhoging van de motorrijvaardigheid en daarmee ter bevordering van de verkeersveiligheid.
Meldpunt Wegafsluitingen Het Meldpunt Wegafsluitingen probeert wegafsluitingen voor gemotoriseerd verkeer te voorkomen en waar mogelijk bestaande afsluitingen ongedaan te maken.
FreeBike FreeBike is actief op het gebied van verkeersveiligheidstrainingen, motorreizen, en tevens bent u bij FreeBike aan het juiste adres voor een cameramotor.
Verzekerings- en adviesburo Boeijen B.V. Verzekerings- en adviesburo Boeijen B.V. is een full service dienstverlener die u het werk én de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket.
camping Moto Route 99 De camping Moto "Route 99", is gevestigd in de Gorges de la Sioule, in het hart van Puy de Dôme in combrailles. Om u het gebied te laten ontdekken, hebben Vincent en Valerie roadbooks van 50 tot 250 km te uwer beschikking, waarbij u buitengewone excursies op de motorfiets tijdens uw verblijf worden geboden.
Camping de La Gileppe Kies je voor de Ardennen, dan kies je voor Camping de La Gileppe In de mooie Belgische Ardennen, op een steenworp afstand van het stuwmeer van de Gileppe, ligt camping de La Gileppe. Camping de La Gileppe beschikt over: - Jaarplaatsen, seizoensplaatsen en plaatsen voor een kort verblijf. - Grote tentenweide met een centrale vuurplaats. - Groepsaccommodatie met slaapzalen(tot maximaal 76 personen), verblijfsruimte en ingerichte keuken - Aparte kampeerplaatsen voor groepen als Jong Nederland en Scouting
BEF-Nijmegen BEF-Nijmegen, de kleinste Bikers Fun Club van Nederland!
VTOTC Sinds 1992 houden wij van VTO ons bezig met het organiseren van motor- en autovakanties/tochten, zie www.vtotc.nl Al onze reizen zijn individuele reizen, maar voor grotere groepen kunnen wij natuurlijk een op maat georganiseerde reis verzorgen. Alle vakanties zijn voorzien van een uitvoerige beschrijving, zelf gemaakte roadbooks en eigen GPS-files voor Garmin en TomTom. Nieuw is onze downloadsite site www.europatochten.nl speciaal voor degene die graag een tochtje gaat rijden.
Travelmoto Motorreizen Spanje Welkom bij Travelmoto Motorreizen Spanje, uw partner voor een geweldige motorvakantie in het zuiden van Spanje. Wij laten u graag kennismaken met Andalucía, én plezier beleven aan motorrijden door dit mooie zuiden van Spanje.
Wildrit Hartrijders is een groep van motorrijders met het hart op de juiste plaats.
Motor Toer Club De Boekaniers Motor Toer Club De Boekaniers Doel: Het plezierig rijden met de motor en de onderlinge contacten met elkaar over het motorgebeuren. Het is niet de bedoeling dat we in groepsverband gaan rijden maar dat je zelf personen uit de club zoekt waar je lekker mee kunt toeren, dit i.v.m. snelle motoren, shoppers, motoren met zijspan. Het gaat tenslotte om de gezelligheid en de vrijheid die je met elkaar deelt
Bikesters Bikesters de site voor de motorrijdende vrouw
Dé database van Nederlandse motorclubs Dé database van Nederlandse motorclubs Deze database bevat (bijna) alle motorclubs van Nederland. Op dit moment zijn er meer dan 500 motorclubs opgenomen.
Die Bananas De Duitse motorclub: Die Bananas.
MC Kurve MC Kurve is geboren uit het feit dat wij, Grethus & Mandy (alias Superfrezer & Mieps), maar moeilijk aansluiting vonden bij diverse motorclubs voor wat betreft tempo en enthousiasme. Wat we ook in een club zoeken is het gezamenlijk genieten van dezelfde dingen: van het moment dat je je motorpak aantrekt tot het moment dat je moe maar voldaan je slaapzak inkruipt na een dag lang lekker gereden te hebben.
NSMVD (NSMVD) Nijmeegse Studenten Motorrijders Vereniging DONDOR, de snelste studentenvereniging van Nijmegen. Dondor is er voor alle motorrijders met een directe band met de Radboud Universiteit of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Het zwarte woud Todtnauer vakantieland - Motorparadijs in Schwarzwald
Motorsport in Gelderland Alles over de motorsport in Gelderland
MTC Motovatie Bij motor toerclub Motovatie kunt u Van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband een toerrit rijden.
Motorclub De Oneindige Horizon Motorclub De Oneindige Horizon is een toerclub die op 13 mei 1993 in het Friese dorp Burum door enkele enthousiaste motorrijders uit deze plaats is opgericht. Inmiddels bestaat de club uit ruim 90 leden, die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de drie noordelijke provincies.
De motorclub startpagina Motorclub startkabel
Quispel Motoren Quispel Motoren

Op vertoon van je clubpasje krijg je 20% korting op motorbanden en 15% korting op de kledinglijn van LOOKWELL.
tevens 10% korting op je eerste onderhoudsbeurt van je motor.
Schoenmakers banden Schoenmakers banden Groesbeek

Alle topmerken motorbanden, scooterbanden en autobanden.
Tevens uw adres voor uitlaten - trekhaken - schokdempers - accu's - remservice en erkend VACO specialist.
VDW autobandenservice Van der Weerden Autobanden

Ook voor motoren leveren wij alle maten en typen banden.
Tevens uw adres voor velgen - uitlaten - trekhaken - schokdempers - accu's
Erkend VACO specialist